Åbent hus i Bhartiya City

Nu har vi haft to dage med åbent hus, særligt for beboere i Bhartiya City. Vor hjemmeside er klar (Flot designet af Stereo Associates i København). Vore materialer er klar, og vi havde indrettet en “Experience Zone” i Bhartiya City‘s Discovery Center, da skolebygningen ikke er klar.

Beslutningen om børnenes uddannelse er en stor og vigtig beslutning for indiske forældre. Ikke bare fordi det er en ganske stor investering for en familie. Men uddannelse anses for at være det vigtigste en familie kan gøre for at sikre børnenes fremtid. Vi havde derfor organiseret åbent hus som et lidt mindre arrangement, hvor der skulle være plads til at gå på opdagelse og tale med medarbejderne.

Besøget startede med vores film, derefter besøgte gæsterne en model af skolen, og derefter en Apple- og en LEGO-stand. Og som afslutning talte de med skolens medarbejdere og fik en pose med info-materialer.

Vi havde bedt Apple og LEGO om at være til stede og præsentere deres curriculum og teknologi, da vi jo endnu ikke har lærere der kan gøre det. Derefter var der mulighed for en tale med en medarbejderne og få en taske med info-materialer. Jeg har jo leget med LEGO hele min barndom og med Apple en store del af mit voksenliv, så her er jeg jo på hjemmebane.

Vi fik mange gode samtaler med familierne og havde en oplevelse af, at vore ideer og budskaber blev godt modtaget. Men der er lang vej endnu, før vi har de elever, vi skal bruge. Alle forældre besøger og vejer for og imod og besøger mange skoler. Men nu er vi i gang, og det er dejligt.

De to dage med åbent hus var en slags øvelsesbane, hvor vi kunne afprøve vore budskaber og høre forældrenes spørgsmål. Nu går vi i gang med at udarbejde en marketingplan for de næste måneder med flere events og tilstedeværelse på sociale medier, reklamer i aviser (dem læser man faktisk i Indien), PR-initiativer over for bloggere og journalister. Vi har engageret et kommunikationsfirma med speciale i PR og digital kommunikation.

Lige meget hvor mange visioner og værdier vi har, uddannelse er også en business, konkurrencen er hård, og vi skal bruge et bestemt antal elever for at finansiere bygningen og lønningerne.

One thought on “Åbent hus i Bhartiya City”

  1. Hej Allan, Hvor er det dog en fantastisk skole! Et smukkere og mere inspirerende læringsmiljø med tanker om future skills og pædagogik skal man vist lede længe efter for at finde.  Altså, jeg bliver faktisk stolt af dig. Har vist Bent og pigerne det – og alle lykønsker dig.  Tillykke Allan det er virkelig flot gået! Super sejt!  Hjemmesiden er også super flot. Fantastisk at opleve københavnere som web-designere, Arne Jakobsens stole, LEGO som en del af undervisningsmaterialet for slet ikke at nævne den elegante, lyse nordiske stil midt i farverige og larmende Indien. Sikke en kontrast! Love it! Har du sendt den til Albert? Kh Jacqueline

    Sendt fra Yahoo Mail til iPhone

    Den lørdag, oktober 5, 2019, 3:26 PM skrev Allan i Indien :

    #yiv5859279993 a:hover {color:red;}#yiv5859279993 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv5859279993 a.yiv5859279993primaryactionlink:link, #yiv5859279993 a.yiv5859279993primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv5859279993 a.yiv5859279993primaryactionlink:hover, #yiv5859279993 a.yiv5859279993primaryactionlink:active {background-color:#11729E !important;color:#fff !important;}#yiv5859279993 WordPress.com | allaninindia posted: “Nu har vi haft to dage med åbent hus, særligt for beboere i Bhartiya City. Vor hjemmeside er klar (Flot designet af Stereo Associates i København=. Vore materialer er klar, og vi havde indrettet en “Experience Zone” I Bhartiya City‘s Discovery Center, da” | |

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s