Blogs fra Indien

Nu hart jeg arbejdet og boet i Indien siden maj måned, og jeg synes, at jeg er ved at få en realistisk fornemmelse af, hvad det er jeg har kastet mig ud i ved at sige mit dejlige job på Ørestad Gymnasium op for at for at stå i spidsen for et skoleprojekt i Sydindien – og at gøre det alene uden min skønne kone.

Der er flere derhjemme der har efterspurgt løbende opdateringer. Derfor denne blog “Allan i Indien”, som jævnligt vil blive opdateret.Jeg bruger en blog,, fordi jeg ikke vil ejes af Facebook. Men jeg poster dog på Facebook, når der kommer et nyt blogindlæg.

Jeg har skrevet om formålet med bloggen her. Den vil indeholde opdateringer om hvordan skoleprojektet skrider frem, hvordan det er at leve i Indien og billeder fra ture jeg tager på. Der vil indimellem også være en blog med uddannelsespolitiske overvejelser. 

At bygge en skole op fra grunden er en god anledning til i dybden at overveje, hvad det er vigtigt, at børn og unge i vor tid skal lære for at blive aktive engagerede medborgere, der kan være med til at løse de enorme globale udfordringer vi har efterladt til dem.

Jeg har skrevet om byen jeg bor i, og hvor skolen skal ligge her, og jeg har skrevet lidt om skoleprojektet her.

Jeg vidste på forhånd, at det ikke ville blive let at forlade min gode tilværelse I Danmark  for at springe ud ud i en hverdag  i Indien, hvor eksotisk det end kan lyde. Jeg skal bygge nye kollegarelationer og nye bekendtskaber og venskaber op forfra. Det kommer ikke af sig selv, og det er ikke kommet endnu. Nogle blog-indlæg vil nok også komme til at strejfe disse mere personlige forhold.

Hvis der er noget I gerne vil høre mere om, så skriv det til mig (mail-adressen er her). Så vil der nok komme en blog om det på et tidspunkt.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s